InStoreIT
  Home Sitemap sok
Hjem  - Om oss - Nyheter

Nyheter om oss

Vi har flyttet inn i nye lokaler på Grilstad
Vi har flyttet inn i nye lokaler i Skonnertvegen 7.
10. SEPTEMBER 2013

Instore IT har signert avtale med Museums IT     
Instore IT har inngått avtale med Museums IT om å levere kassepunkt til museene i Trondheim (MIST), Hamar regionen Hedemark Fylkesmuseum, Lillehammer og Oslo (Norsk Folkemuseum).
KDR er vår underleverandør i avtalen og skal utvikle og levere software. Museums IT er avtalepart og skal i tillegg drifte løsningen for de nevnte museene.

August 2013

Vi har fått nye eiere
Vi har nå fått nye eiere. Visma har kjøpt PSI sin aksjepost og eier nå 80% av oss. Vi fortsetter som før med våre produkter og serviceavtaler vi fungere som normalt. Vi kommer til å flytte inn i nye lokaler sammen med våre nye eiere høsten 2014
Mai 2013
Nå kan vi tilby leie (AIE POS) på Uniwell AX3000:
AIE POS er et tilbud vi nettopp har utviklet og tibyr kunder som ikke vil ha leasing og heller ikke vil kjøpe kassesystem. AIE POS er et produkt for deg som vil ha mest mulig forutsatte utgifter knyttet til kassepunkt. Sammen med AIE bankterminal kan man nå leie hele kassepunktet.

Pris pr mnd: kun 990,- eks mva
Minimum leietid: 48mnd. Leie inkluderer obligatorisk serviceavtale

Ta kontakt med oss for mer info om "AIE POS"
Mer info om AX3000 finner du ved å klikke på bilde av kassen.


 

Vi kan nå tilby online backup sammen med vår partner Online Backup Company (OBC)
Dette med backup av data blir stadig mere viktig for alle bedrifter som benytter PC og lagrer data lokalt. Ikke bare butikkdata (salgstall journaler ect) men også sensitive data som kunderegistre og viktige dokumenter bør lagres utenom hus av sikkerhetsmessige grunner. Med OBC gjøres backup automatisk og man slipper å glemme dette. Ofte blir backup avglemt hvis man kjører manuelt. Det å starte opp igjen etter et datasamenbrudd med 1/2års gamle data er ikke noen ønskesituasjon, og uten backup kan det være meget kritisk for bedriften.
Avtale inngått med Point om installasjon og service på bankterminaler.

             


Vi har inngått en avtale med Point om landsdekkende installasjons og bytteservice på deres bankterminaler. Vi har vært forhandler hos Point siden de kjøpte Steria sin bankterminaldivisjon.
Vi er stolte over å kunne være samarbeidspartner med Point med  service på bankterminaler.
Les mer om dette på
Point sin infoside.

Nye leverandører butikkdata:

                                                          

I vår bransje skjer det stadige endringer mht krav fra kunder og myndigheter samt utvikling av både hardware og software. Vi har over en periode nå vært på utkikk etter ny PC-basert kassesystem for å kunne tilby til våre eksisterende og nye kunder.

Vi er stolte av å kunne meddele at vi kan levere løsninger fra to aktører med lang erfaring i vår bransje. Les mer på ”butikkdata”

  Skriv ut
Copyrights (c) 2008 - Instore IT Midt-Norge AS - All rights reserved - Telefon: 73 95 77 50 - Fax: 73 95 77 51 - Mail:post@iitmn.no
Utviklet av:Assist2net for Trygg Media
            Hjem | Produkter | Referanser | Om oss | Kontakt oss
Betalingsløsninger | Kasseløsninger | Betalingsterminaler | Tellemaskiner | Restauranter| Bar | Café | Hoteller
W3C XHTML 1.0 W3C CSS Level 2
InstoreIT Søk